Skip to main content

Nieuws

Mooie resultaten voor Wenda's leerlingen in Reusel!

Dimphy met haar Dapoer!

Afgelopen weekend werd er op de buiten terreinen van Manege de Meulenhoai een 2-daagse dressuurwedstrijd georganiseerd, daar kwamen verschillende leerlingen van Wenda aan de start en dit ging niet onverdienstelijk. In de Klasse Z1 kwamen maar liefst drie leerlingen van Wenda aan de start namelijk: Dimphy van de Loo, Charlotte Verhagen en Britt Sol en alle drie wisten ze met mooie punten thuis te komen.

Dimphy die elke week bij Wenda traint met haar stoere Dapoer heeft de smaak van het wedstrijd rijden weer te pakken na de covid periode. In Reusel stond Dapoer goed aan de hulpen en lieten ze twee prima proeven zien. Dit werd gewaardeerd door de jury met 214,5 en 210 punten.

Charlotte Verhagen maakte haar debuut in de Klasse Z1 met haar sympathieke Ruben! Charlotte was wel een beetje zenuwachtig voor haar debuut en het doel was om alle onderdelen zonder fouten aan elkaar te rijden en dit lukte in Reusel. Dus het eerste winstpunt is in the pocket en daarmee is Charlotte erg blij. Nu gaan ze samen kilometers maken in de Klasse Z1 en de onderdelen nog beter perfectioneren.

Britt Sol kwam met haar stoere Fiero (v. Argentinus) ook aan de start in de Klasse Z1. Fiero had de vorige wedstrijden wat last van spanning en het doel voor Britt was nu fijn ontspannen door de proef heen te rijden. Dit doel lukte en Fiero pakte goed aan in Reusel, dit resulteerde ook in een mooie winstpunt voor Britt en Fiero!

Tot Slot kwam Marlies Geerts met haar Gajes (v. Democraat) aan de start in de Klasse M2 voor twee proeven. De eerste proef was Gajes nog niet zo goed bij de les en daardoor zat er geen winstpunt in in deze proef. Maar de tweede proef namen Marlies en Gajes revanche en lieten ze hun beste beentje voort zien en dit resulteerde in een veel betere proef en in een mooie 187 punten!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de door hun behaalde scores!