Skip to main content

Nieuws

Mooie resultaten voor Wenda's leerlingen tijdens Meet moment in Moergestel!

Saffira en Esther

Afgelopen maandagmiddag- en avond stond er bij RSV Fevior een Meet moment op het programma. Maar liefst zes leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Danique van Pelt kwam met haar merrie Ivy (v. Superio) aan de start in de Klasse B. Ivy begint steeds meer balans te krijgen in de oefeningen en daardoor kan Danique de proeven secuurder gaan afwerken. Dit resulteerde in prima punten van 184 en 196,5 punten.

Sita van Kastel kwam met Just in Time (v. Exeo Fortuna) in de Klasse L1 twee proeven aan de start. Sita traint regelmatig bij Wenda en liet in Moergestel correcte proeven zien, dit resulteerde in 185 en 201,5 punten.

Britt Sol kwam met Fiero (v. Argentinus) aan de start in de Klasse M1. Britt en Fiero vormen een prachtige combinatie, de eerste proef verliep niet naar tevredenheid van Britt. De tweede proef daarin tegen wel en dit zag je ook terug in de punten. 190 en 203 punten voor Britt en Fiero haar proeven.

Saffira Wever maakte haar debuut in de Klasse Z1 met haar Gigant (v. Oscar). Gigant had er enorm veel zin in in Moergestel, waardoor in de eerste proef grote fouten in zaten, De tweede proef verliep beduidend beter en was Saffira ook tevreden over haar proef. Het resulteerde in 201 en 216,5 punten.

Danny Braat kwam met Eindhoven (v. Cicero Z) ook aan de start in de Klasse Z1. Danny die elke weer meerdere malen traint bij Wenda met Eindhoven en die ook tevens Z springt in de springring, was Danny tevreden over zijn proef in Moergestel en dit resulteerde in 207 punten.

Tot slot kwam Esther van Strijp met haar Elvis (v. Vitens) aan de start in de Klasse ZZ-Licht en was meteen hun debuut in deze Klasse! Esther en Elvis vormen een prachtige combinatie en lieten twee prima proeven zien in Moergestel. Dit resulteerde in 217 en 220 punten en dit was meteen goed voor twee winstpunten!

Alle leerlingen goed gedaan en gefeliciteerd met jullie behaalde winstpunten!