• Wenda Gesprek

Nieuws

Mooie scores voor Wenda's leerlingen tijdens Meetmoment in Boxtel!

Danique en Ivy (v. Superio

Afgelopen weekend kwamen er meerdere leerlingen van Wenda in Boxtel aan de start, daar werd op de buiten terreinen van Manege de Langspier een meetmoment georganiseerd. Zowel bij de pony's als bij de paarden kwamen leerlingen aan de start. 

Bij de pony's waren dit Kaatje Schoenmakers en Iris van Olphen, Kaatje was erg tevreden over haar proef met Doortje in de Klasse DE-L2! Helaas dacht de jury hier iets anders over en bleef de score hangen op 184 punten. Iris kwam met haar pony Twiglight aan de start in de Klasse DE-M1 en Iris was niet helemaal tevreden over haar proef. Er zaten wat slordigheidsfoutjes in, maar de jury waardeerde de proef met 190,5 punten.

Bij de paarden kwam Danique van Pelt aan de start in de Klasse B met haar merrie Ivy (v. Superio), de proef verliep netjes en de jury waardeerde dit met 205,5 punten. Naomi Seroo kwam met haar stoere Faerobic (v. Aerobic) aan de start in de Klasse L1 en na vier maanden niet te zijn gestart lieten ze een keurige proef zien, dit resulteerde in 208,5 punten.

In de Klasse L2 kwam Elke Hoogenboom aan de start met haar merrie Kaithlin (v. Electron) en ondanks de spanning met het losrijden lieten ze een super proefje zien en dit werd gewaardeerd met 207 punten. Tot slot kwam Pleun Donkers met haar sympathieke Irco Tango (v. Don Tango) aan de start in de Klasse Z1 en lieten een keurige proef zien, waar Irco Tango mooi voorwaarts de oefeningen uitvoerde. Dit leverde 213,5 punten op en hier was Pleun erg blij mee!

Wenda feliciteert al haar leerlingen met hun mooie behaalde scores! 

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites