Skip to main content

Nieuws

Ook Dimphy, Heleen en Elvira rijden zich in de prijzen in Boxtel

Elvira en Amigo

Ook in de Klasse's Z waren leerlingen van Wenda vertegenwoordigd in Boxtel, zowel Dimphy vd Loo en Heleen Geerts kwamen in de Klasse Z1 aan de start. Alleen Dimphy kwam zaterdagavond en Heleen kwam zondag ochtend aan de start. Dimphy reed haar stoere ruin Dapoer (v. Vivaldi) en Heleen startte haar grootramige Esprit (v. Furst Romancier). Zowel Dimphy al Heleen trainen elke week bij Wenda en ze zijn allebei super enthousiast en gemotiveerd tijdens de trainingen.

Dimphy startte twee proeven Boxtel, alleen Dimphy was niet tevreden over haar proeven. Er zaten teveel slordigheden in de proef, toch wist de jury het te waardeerde met twee maal een eerste prijs. Heleen startte één proef, dit omdat ze pas net zijn overgestapt naar de Klasse Z1. Ook Heleen was niet helemaal tevreden over haar proef, ze lieten ook punten liggen in de afwerking van de proef. Er zaten ook mooie onderdelen in de proef en dit waardeerde de jury. Het resulteerde in een prima eerste prijs!

In de Klasse ZZ-licht kwam Elvira Deijkers aan de start met haar sympathieke Amigo (v. Animo's Hello). Elvira startte twee proeven en dit ging niet onverdienstelijk. Amigo pakte fijn aan in Boxtel en ze lieten correcte proeven zien. Dit werd gewaardeerd door de jury met een eerste en tweede prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de mooie resultaten!