Skip to main content

Nieuws

Pleun en Jasper winnen in Moergestel met topscores van 71,5 en 74,5%

Jasper en Kiana VOD (v. Davino)

Wenda's leerlinge Pleun van Assouw en Jasper van der Vuurst-de Vries kwamen beide afgelopen maandagavond aan de start in Moergestel, daar werd op de buiten terreinen van Manege Fevior een dressuurwedstrijd voor pony's en paarden georganiseerd.

Pleun kwam met haar chique merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-L2 en dit ging niet onverdienstelijk. Pleun gebruikte de wedstrijd in Moergestel als voorbereiding voor de Brabantse Kampioenschappen die ook aankomend weekend op het programma staan. Pleun en Finesse vormen een mooie combinatie en lieten een hele mooie prima proef zien in Moergestel, dit resulteerde in een super score van 71,5% en dit was goed voor de overwinning!

Jasper en zijn paard Kiana VOD (v. Davino) kwamen aan de start in de Klasse M1. Jasper traint elke week met dit paard bij Wenda en in de trainingen raken ze steeds beter op elkaar ingespeeld. Dit komt ook tot uiting tijdens de M1 proeven, waar Jasper steeds handiger in wordt om deze door te rijden. Dit resulteerde in een super proef in Moergestel en de jury beoordeelde dit met een top scores van 74,5% en dit was goed voor de overwinning!

Wenda feliciteert Pleun en Jasper met hun overwinningen!