• Wenda Gesprek

Nieuws

Prima 2de prijs voor Gigant (v. Oscar) in Berkel-Enschot!

Wenda en Gigant (v. Oscar) kwamen gisterenmiddag aan de start in de Klasse M1 in Berkel-Enschot in de mooie accommodatie van Manege de Kraan. Wenda en Gigant vormen een mooie combinatie, alleen in Berkel-Enschot ontstonden er net iets teveel spanningsfoutjes in de proef. Wenda was dus niet helemaal tevreden over de proef, maar het resultaat mag er wezen. In een groot deelnemersveld eindigde Wenda en Gigant op een keurige 2de plaats met bijna 66%.

Wenda en Gigant zullen over twee weken op 8 maart aan de start verschijnen tijdens het NK in Ermelo, dit zal hun laatste wedstrijd worden. De eigenaresse Saffira Wever gaat Gigant zelf weer rijden en uitbrengen op de wedstrijden!

Dit betekent dat Wenda weer ruimte krijgt om een paard te trainen. Je kunt bij Wenda je paard in training zetten om door te laten trainen, je paard zal optimaal getraind en verzorgd worden. Daarnaast is ook de mogelijkheid om je paard op wedstrijden uit te laten brengen of eventueel voor de verkoop aan te bieden!

Heb jij eventueel een paard staan, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Wenda!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites