• Wenda Gesprek

Nieuws

Rajka en haar Icoon (v. Everdale) rijden naar topscore van 74,5% in Breda!

Rajka en haar Icoon (v. Everdale)

Les- en pensionklant Rajka Schouteren vormt met haar Icoon (v. Everdale) een prachtige combinatie en reden afgelopen weekend in Breda op de buiten terreinen van Stal Sintels hun laatste selectiewedstrijd voor afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen. Rajka is altijd mega enthousiast en vind het onwijs leuk om met Icoon wedstrijden te rijden en plezier te hebben. 

In Breda lieten ze een hele mooie harmonieuze proef zien, dit werd door de jury met meerdere achten beoordeeld voor o.a middendraf, middengalop en het wijken. Dit resulteerde in een mega score van 223,5 punten oftewel 74,5% en een hele gave 2de prijs, waar Rajka enorm blij mee is.

Ook Wenda's jongste leerling Elize Besseling kwam in Breda aan de start met haar pony's Sky en Wendy nam ze deel in de Klasse AB-B en dit ging niet onverdienstelijk. Elize is een enorm talent en geniet lekker van haar pony's. In Breda liet ze met beide pony prima proeven zien en dit resulteerde in een 1ste prijs met Sky en een 4de prijs met Wendy!

Wenda feliciteert Rajka en Elize met hun behaalde prijzen!   

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites