• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlinge Robin wint Klasse Z2 in Loon op Zand!

Bianca en haar Ciosa tijdens een eerdere wedstrijd!

Wenda's leerlingen Robin de Bresser en Bianca Daniels kwamen ook afgelopen weekend in Loon op Zand aan de start bij de paarden. Robin kwam met haar Jazz Merrie Zizine aan de start in de Klasse Z2 en Bianca maakte haar debuut in de Klasse L2 met haar Pre schimmel Ciosa en dit ging niet onverdienstelijk.

Robin en haar Zizine vormen een mooie combinatie en in Loon op Zand verliep de proef naar tevredenheid van Robin, natuurlijk zijn er altijd dingetjes die beter kunnen. Maar Robin had lekker gereden, de jury wist de proef te beoordelen met een score van 61,1% en dit was goed voor de overwinning in de Klasse Z2!

Bianca en haar Pre Schimmel Ciosa startte voor de aller eerste keer in de Klasse L2. Bianca was ook tevreden over haar proef, de afwerking van de onderdelen kan nog beter. De jury waardeerde de proef met een mooie winstpunt en dit betekent dus dat Bianca en haar Ciose nu officieel L2 combinatie zijn!

Wenda feliciteert Robin en Bianca met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites