Skip to main content

Nieuws

Saffira Wever en Gigant rijden naar 2de prijs toe tijdens laatste selectie!

Esther en Elvis (v. Vitens)

Les- en pensionklant Saffira Wever reisde afgelopen weekend af naar Tilburg, daar stond bij Manege Thielen de laatste selectiewedstrijd dressuur voor Kring de Baronie op het programma. Wenda was naar Tilburg afgereisd om Saffira te begeleiden.

Saffira kwam met haar knappe Gigant (v. Oscar) aan de start in de Klasse M2 en ze rijden nog maar kort op dit niveau. Saffira begint steeds beter de proeven onder controle te krijgen, alleen Gigant was een beetje 'heet' in de proef in Tilburg. Daardoor moest ontstonden er twee grote fouten in de proef, wat natuurlijk punten kost. Het resulteerde in 185 punten en toch een hele mooie 2de prijs!

Ook les- en pensionklant Esther van Strijp kwam aan de start in Tilburg met haar Elvis (v. Vitens) in de Klasse Z2, Esther traint al jaren bij Wenda en heeft Elvis zelf opgeleid naar het Z2 niveau. Echter vond Elvis de entourage in Tilburg enorm spannend en daardoor ontstonden er grote fouten helaas. Toch resulteerde het nog in bijna 61% en een prima 5de prijs!

Wenda feliciteert Saffira en Esther met hun behaalde prijzen!