• Wenda Gesprek

Nieuws

Sita, Jennifer en Saffira in de prijzen tijdens 1ste selectie in Loon op Zand

Waar Wenda's leerlinge Robin de Bresser op zaterdag aan de start kwam in Loon op Zand, kwamen Wenda's leerlingen Sita van Kastel, Jennifer van Uden en Saffira Wever op zondag tijdens de eerste selectie van Kring de Baronie in Loon op Zand aan de start.

Sita kwam met haar grote 'reus' Just in Time (v. Exeo Fortuna) twee proeven aan de start in de Klasse B. Just in Time heeft zich de laatste periode enorm ontwikkeld, hij heeft veel aan kracht gewonnen. Sita en Just in Time lieten in Loon op Zand twee prima proeven zien en dit werd gewaardeerd door de jury met een mooie 2de en 5de prijs met 218 en 197,5 punten!

Jennifer kwam met haar sympathieke Joris (v. Everdale) aan de start voor twee proeven in de Klasse L2. Jennifer en Joris vormen een mooie combinatie en dit was voor Joris zijn allereerste outdoor wedstrijd. Joris vond het best spannend en daardoor zaten er wel wat 'slingers' in de onderdelen van de proef. Het resulteerde in een 6de en 7de prijs met 199 en 190,5 punten.

Tot slot kwam Saffira met haar Gigant (v. Oscar) aan de start voor één proef in de Klasse M1. Gigant vond de weg achter de ring erg spannend en was erg afgeleid tijdens proef, Saffira kon dit redelijk in goede banen begeleiden. Maar er zaten toch wel een paar grote fouten in de proef, daarin tegen stonden er ook achten op het protocol voor onder andere galop aanspringen en de uitgestrekte stap. De jury wist de proef van Saffira te beoordelen met 192,5 punten en een 6de prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites