Skip to main content

Nieuws

Super ZZ-Zwaar debuut voor L.James in Liempde!

Wenda en L.James (v. Grey Flanell)

Wenda en haar stoere L.James (v. Grey Flanell) reisde gisterenmiddag af naar Liempde, daar stond bij Manege de Rekkendonken een Subtop op het programma. Wenda's 7 jarige L.James maakte hier zijn ZZ-Zwaar debuut en dit ging niet onverdienstelijk.

Doordat het de afgelopen week flink heeft geregend waren de losrijbanen te nat en moest er in de binnen manege worden losgereden. Doordat het gisteren erg warm was, was dit erg benauwd om los te rijden. Maar dit deerde L.James niet veel, hij voelde met losrijden al meteen fijn aan en dit gevoel kon Wenda vasthouden tijdens de proeven. 

L.James heeft geen moeite met de oefeningen, alleen zijn de lijnen ingewikkelder dan in de Klasse ZZ-Licht en daar moest L.James in de eerste proef aan wennen en daardoor kon de afwerking van de oefeningen beter. De tweede proef daar in tegen liep L.James met veel overtuiging door de proef, het beeld was mooi in de oprichting en er werd met veel harmonie gereden. 

Het resulteerde in de 1ste proef in een prima tweede prijs met 64,07% en in de tweede proef in een mooie overwinning met 68,36%. Wenda is erg tevreden met het resultaat en kan het een zeer geslaagd debuut noemen voor L.James!