Skip to main content

Nieuws

Twee maal 2de prijs voor Lenneke en Linford in Boxtel!

Lenneke en haar Linford!

Afgelopen weekend werd er bij Manege de Langspier op de buitenterreinen een dressuurwedstrijd plaats, bij de paarden kwamen Wenda's leerlinge Lenneke vd Heuvel en Rajka Schouteren aan de start in de Klasse L2. Beide dames trainen elke week met zeer veel inzet en enthousiasme bij Wenda en in Boxtel behaalde ze prima resultaten.

Lenneke kwam met haar knappe Linford (v. Guardian) aan de start, Lenneke is altijd een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd en het losrijden is dan ook meestal spannend voor haar. Eenmaal het vertrouwen gevonden in elkaar, rijden ze altijd keurige proeven. Zo ook nu in Boxtel, helaas werd en in één proef nog wel een keertje verkeerd gereden. Maar met twee maal een 2de prijs en 190 en 194 punten was Lenneke meer dan tevreden.

Ook Rajka kwam met haar knappe Icoon (v. Everdale) aan de start, voor Rajka en Icoon was het de tweede wedstrijd na hun wedstrijd pauze en wedstrijd in Boxtel ging beduidend beter dan de vorige wedstrijd. Rajka en Icoon vormen een mooie combinatie, alleen Rajka moet nog een beetje in de proeven komen. In Boxtel lukte dit aardig, alleen kunnen de oefeningen nog mooier afgewerkt worden. Maar met een derde prijs en 186 punten is Rajka voor nu tevreden.

Wenda feliciteert Lenneke en Rajka met hun behaalde prijzen!