• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda en Firefly (v. Wynton) in Lier (B) CDI4****

De afgelopen dagen waren Wenda en haar knappe FireFly (v. Wynton) te vinden in Lier (B) bij de mooie accommodatie van de Azelhof, daar werd het internationale CDI4**** concours georganiseerd! Wenda en FireFly kwamen aan de start in de Lichte Tour!

FireFly vond de mooie accommodatie van de Azelhof en de stallen in tenten in Lier enorm spannend, zeker door de wind klapperde de tent enorm. In zowel de PSG als de Inter 1 zaten er teveel spanningsfoutjes in de proef, dit kostte enorm veel punten.

Toch wisten Wenda en FireFly zich te kwalificeren voor de Kür op Muziek Inter 1 in het grote en sterke deelnemersveld in Lier. De Kür begon voortvarend, helaas sloopte er in de serie's en pirouette's in de galop dure fouten. Dit kostte enorm veel punten, zeker omdat deze onderdelen dubbel tellers zijn! Het resulteerde in bijna 67% in de Kür.

FireFly heeft weer enorm veel geleerd en ervaring opgedaan in Lier! FireFly krijgt even een paar dagen rust, want al die indrukken heeft hem toch energie gekost om hem vervolgens weer op te trainen voor de volgende wedstrijd!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites