• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlinge Britt van de Wouw Kring Kampioen Klasse L2!

Esmee en haar Lazerus (v. Electron)

Inmiddels zijn alle selectie wedstrijden verreden van Kring de Baronie en kan de eindstand worden opgemaakt in het eindklassement. Wenda's leerlinge Britt en Esmee van de Wouw trainen elke twee weken bij Wenda. Beide dames zijn zeer fanatiek en gedreven en hebben de afgelopen periode flinke progressie geboekt tijdens de trainingen.

Britt kwam met haar chique merrie Inthi (v. Chippendale) tijdens de selectiewedstrijden aan de start in de Klasse L2, met drie overwinningen tijdens de selectiewedstrijden kon het niet anders als dat Britt als eerste eindigde in het eindklassement en zich daarmee tot Kring Kampioen mag noemen.

Zus Esmee kwam met haar grote reus Lazerus (v. Electron) tijdens de selectiewedstrijden aan de start in de Klasse B. Esmee heeft zich elke selectie wedstrijd in de prijzen gereden en eindigde in het sterke deelnemersveld in het eindklassement op een vijfde plek en dit is goed genoeg voor afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen in Deurne. 

Onder voorbehoud van de Covid regels worden de Brabantse Kampioenschappen voor de paarden georganiseerd in het weekend van 21 t/m 23 Januari in Deurne!  

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites