• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlinge Esmee en Danielle 1ste en 2de tijdens dressuurwedstrijd in Boxtel!

Danielle en haar fries Ellie (v. Epke 474)

Afgelopen weekend werd in Boxtel een dressuurwedstrijd voor paarden en pony's georganiseerd. In verband met de weersomstandigheden werd de wedstrijd naar indoor verplaatst. Wenda's leerlinge Esmee vd Wouw en Danielle van de Plas kwamen beide aan de start in de Klasse L1.

Esmee had haar grote reus Lazerus (v. Electron) mee naar Boxtel, Lazerus heeft de laatste periode enorm veel progressie geboekt in de trainingen, hij wordt sterker en krijgt steeds meer balans. In Boxtel wist Esmee Lazerus zeer keurig door de proef heen sturen en dit resulteerde in een overwinning met 194 punten.

Op de voet gevolgd door Danielle en haar knappe fries Ellie (v.Epke 474) die een half puntje minder haalde dan Esmee en op een mooie 2de plek eindigde met 193,5 punten. Danielle en Ellie vormen een mooie combinatie en krijgen steeds beter de L proeven onder de knie. In Boxtel resulteerde dat in een keurige proef, waar Danielle enorm tevreden over was.

Wenda feliciteert Esmee en Danielle met hun behaalde prijzen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites