• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlinge Iris en Danny in de prijzen!

Iris en haar Donna (v. Ziesto)

Wenda's leerlinge Iris van Olphen en Danny Braat reisde afgelopen weekend af naar Steensel, daar stond op de mooie buiten terreinen een dressuurwedstrijd op het programma. Zowel Iris als Danny gebruikte deze wedstrijd als generale voor de Brabantse Kampioenschappen die aankomende weekend op het programma staan in Deurne.

Iris kwam met haar chique Donna (v. Ziesto) aan de start in de Klasse M2, Wenda was naar Steensel afgereisd om Iris te begeleiden. Iris traint al jaren bij Wenda en had haar Donna goed aan het lopen in Steensel. Iris wordt steeds handiger in het rijden van M2 proeven en liet een heel sterk drafgedeelte zien in de proef. In de galoponderdelen ontstonden kleine foutjes, wat de score wat drukte. Maar ze wisten naar een prima 2de prijs te rijden met 192 punten!

Danny kwam met zijn vierjarige spring gefokte Noxx (v. Vangelis) aan de start in de Klasse L1 en dit ging niet onverdienstelijk. Danny traint ook al jaren bij Wenda en met Noxx vormt hij nu een klein half jaartje een combinatie. In Steensel lieten ze een hele mooie keurige proef zien, nergens werd er een foutje gemaakt en de jury beoordeelde de proef met 201,5 punten en dit was goed voor de overwinning! 

Wenda feliciteert Iris en Danny met hun behaalde prijzen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites