• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlinge Luna en Femke in de prijzen in Loon op Zand!

Luna en haar merrie Proud

Afgelopen weekend werd op de buiten terreinen van Manege de Duyksehoef in Loon op Zand een dressuurwedstrijd voor pony's en paarden georganiseerd, hierbij kwamen Wenda's leerlinge Luna Kastelijn en Femke Clabbers aan de start bij de pony's.

Luna kwam met haar sympathieke merrie Proud twee dagen aan de start in Loon op Zand in de Klasse DE-B en dit ging niet onverdienstelijk. Met drie maal een eerste prijs en één maal een tweede prijs mag Luna tevreden zijn. Luna had twee dagen fijn gereden, alleen de eerste dag was de jury erg streng en werd er geen winstpunten behaald. Terwijl de tweede dag behaalde Luna 195,5 en 188 punten en dit is meteen goed voor drie winstpunten!

Femke die sinds kort bij Wenda traint, maakte met haar schimmel pony Boy hun debuut in de Klasse DE-M1. Femke had in de week voor de wedstrijd nog goed getraind met Wenda voor hun M1 debuut. In Loon op Zand stond Boy er goed aan, alleen in de contragalop sprong Boy ongevraagde wissels, wat onvoldoendes opleverde. Maar de jury beoordeelde de proeven met twee winstpunten, dus vanaf nu is Femke officieel M1 amazone.

Wenda feliciteert Luna en Femke met hun behaalde resultaten!

  

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites