• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen goed op dreef in Uden!

Floor en haar Milton!

Gisteren kwamen Floor Bogaers en Britt Sol aan de start tijdens een dressuurwedstrijd in Uden voor pony's en paarden. Floor kwam met twee pony's: Milton in de Klasse DE-L2 en met Igor in de Klasse C-Z2 aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Milton is nog erg jeugdig en moet kilometer maken in de wedstrijd ring, in Uden pakte Milton goed aan en Floor was tevreden over haar proef met Milton. De jury waardeerde de proef met 196 punten en een mooie 3de prijs! Floor haar andere pony Igor liep als een trein in Uden, een hele mooie harmonieuze proef en de jury waardeerde deze proef met 65,7% en dit was goed voor een mooie 2de prijs!

Britt Sol kwam met haar stoere reus Fiero (v. Argentinus) twee proeven aan de start in Klasse M2. Britt en Fiero vormen een mooie combinatie, helaas hadden ze in de eerste proef te maken met spanning en daardoor bleef de score hangen op 181 punten. In de tweede proef namen ze revanche en waardeerde de jury de proef met 204,5 punten, dit resulteerde in een prima 4de prijs!

Wenda feliciteert Floor en Britt met hun behaalde resultaten!   

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites