Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen goed op dreef in Udenhout en Oosteind!

Wenda's leerlingen waren afgelopen weekend weer te vinden in de wedstrijdring en dit ging niet zonder resultaat. In Udenhout bij Manege Vierhoeven werd op vrijdag avond een dressuurwedstrijd georganiseerd, hier kwam Heleen Geerts met Esprit-S (v. Furst Romancier) voor twee proeven in de Klasse M2 aan de start.

Heleen traint met zeer veel inzet en doorzettingsvermogen bij Wenda en maken grote progressie in de trainingen. In Udenhout was het doel op rustig door de proef heen te sturen en dit lukte. De jury waardeerde de proeven met een 1ste en 4de prijs!

In Oosteind stond afgelopen weekend selectie wedstrijd dressuur pony op het programma voor Kring de Baronie, Kaatje Schoenmakers en Josje Maas kwamen hierbij aan de start. Kaatje startte met haar pony Doortje in de Klasse DE-L1 en ze lieten een keurige proef zien. Kaatje maakt ook grote stappen in de trainingen bij Wenda en dit komt tot uiting tijdens de wedstrijden. De jury beoordeelde de proef van Kaatje met een prima 4de prijs!

Josje kwam met haar chique pony Libero aan de start in de Klasse DE-Z1 en ook Josje behaalde een 4de prijs. Helaas hadden ze te maken met veel jury verschil, maar Josje had lekker gereden en dat is ook belangrijk!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de behaalde resultaten!