• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen goed op dreef tijdens Brabantse Kampioenschappen!!!

Afgelopen weekend stond in Schijndel bij Manege de Molenheide in het teken van de Brabantse Kampioenschappen pony's dressuur. Honderden ruiters en amazone's deden een gooi naar de Brabantse Titels, zo ook Wenda's leerlinge Josje Maas en Nina van Bakel.

Josje kwam met haar chique pony Libero aan de start in de Klasse DE-Z1 en ze lieten een keurige proef zien in Schijndel. Libero was goed aan de hulpen en het beeld zag er zeer sympathiek uit. De jury wist de proef van Josje en Libero te waarderen met een mooie 5de prijs in het sterke deelnemersveld.

Nina kwam met haar stoere pony Mastro's Night and Day aan de start in de Klasse DE-Z2. Nina vormt nog niet zo heel lang een combinatie met Mastro's Night and Day en in Schijndel lieten ze een prima eerste proef zien, waardoor ze zich kwalificeerde voor de Kur op Muziek.

In de Kur werd Mastro's Night and Day een klein beetje heet en daardoor ontstonden er foutjes. In het eindklassement is Nina op een prima 8ste plek geeindigd en hiermee heeft ze een ticket weten te bemachtigen voor Indoor Brabant en voor het NK in Ermelo op 15 en 16 maart!!

Wenda feliciteert zowel Josje als Nina met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites