• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen goed op dreef tijdens Kringselectie Hart van Brabant!

Pleun en Irco Tango

Afgelopen weekend stond in Ammerzoden de eerste selectie meetmoment van Kring Hart van Brabant op het programma. Hier kwamen verschillende leerlingen van Wenda aan start en dit ging niet overdienstelijk.

In de Klasse B kwam Virginia van Kriegenbergh met haar Annie (v. Kannan) aan de start. Virginia en haar Annie vormen een sympathieke combinatie en hadden voor hun gevoel lekker gereden in Ammerzoden, helaas dacht de jury daar iets anders over en matchen de punten niet met het gevoel. Het resulteerde in 368 punten.

In de Klasse L2 kwam Iris van Olphen aan de start met haar paard Donna (v. Ziesto). Iris vormt nog maar kort een combinatie met Donna, maar ze vormen een prachtig koppel. De proef verliep erg goed in Ammerzoden tot de laatste twee onderdelen, daar kregen ze even een miscommunicatie. Dit leverde helaas onvoldoendes op en resulteerde in 384 punten.

In de Klasse M1 kwam Britt Maasen aan de start met haar paard Flash. Britt is een allround amazone en heeft nu haar zinnen gezet op de dressuur. In Ammerzoden was Britt niet helemaal tevreden over haar proef en weet ze waar ze aan moet werken, meer rust in haar proef. Het resulteerde in een puntentotaal van 370 punten.

In de Klasse Z1 kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start, Pleun Donkers met haar Irco Tango (v. Don Tango) en Elke Hoogeboom met Kaithlyn (v. Electron). Pleun en Elke trainen al jaren bij Wenda en in Ammerzoden zette ze hun beste beentje voort. Pleun had met een ondeugende Irco Tango te maken en daardoor ontstonden er storingen in de proef en resulteerde dit in een score van 61,4%. Elke had haar merrie Kaithlyn er fijn aan staan in Ammerzoden en Elke kwam tevreden de ring uit en dit mag ook wel, wat ze behaalde een score van 66%!

Wenda feliciteert haar dames met hun prima behaalde scores!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites