• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen in Breda!

Amy en Danny met hun behaalde prijzen!

Wenda's leerlingen Amy vd Broek en Danny Braat reisde gisteren af naar Ruitersportcentrum Breda om daar aan de start te verschijnen tijdens een dressuurwedstrijd. Zowel Amy als Danny kwamen aan de start in de Klasse L2, Amy reed twee proeven en Danny ééntje.

Amy die sinds kort bij Wenda traint rijdt met haar pony tussen de paarden! Super stoer en niet zonder resultaat. In Breda was haar pony Isa goed aan de hulpen van Amy en daardoor kon ze lekker rijden. Het resulteerde in een mooie 5de prijs in de eerste proef met 194 punten en in de tweede proef een mooie 1ste prijs met 195,5 punten. Mooi drie winstpunten bij elkaar gereden.

Danny traint al jaren bij Wenda en met zijn vierjarige Noxx (v. Vangelis) was dit pas hun tweede L2 wedstrijden en dit ging niet onverdienstelijk. Ze lieten in Breda een zeer sympathieke proef zien en dit werd gewaardeerd door de jury met 203,5 punten en dit was goed voor een prima 3de prijs!

Wenda feliciteert Amy en Danny met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites