Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen in Oirschot!

Pleun en Irco Tango (v. Don Tango)

Niet alleen Wenda kwam in Oirschot aan de start tijdens de eerste selectie wedstrijd van Kring Hart van Brabant, ook Wenda's leerlingen kwamen aan de start in Oirschot.

In de Klasse L1 kwam les- en pensionklant Danqiue van Pelt aan de start met haar chique merrie GoDiva (v. Charmeur). Voor Danqiue en GoDiva was dit pas hun derde wedstrijd en dit ging niet onverdienstelijk. De proef verliep naar tevredenheid van Danique, sommige onderdelen kunnen nog mooier worden afgewerkt. Het resulteerde in een mooie 4de prijs met 189,5 punten.

In de Klasse M1 kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start, namelijk Pleun Donkers en Lenneke vd Heuvel. Pleun en haar Irco Tango (v. Don Tango) vormen een mooie combinatie en hadden in Oirschot de smaak weer te pakken. Ze lieten een correcte proef zien, waarin geen fouten werden gemaakt. Ook voor Pleun was er een 4de prijs met 195 punten.

Lenneke kwam met haar Gradje (v. Cake Walk) twee proeven aan de start in Oirschot, de eerste proef verliep naar tevredenheid. Af en toe was Gradje iets onrustig in de aanleuning. De tweede proef was Gradje beter in de aanleuning en werden de oefeningen nog secuurder gereden, het resulteerde voor Lenneke in een 7de en 3de prijs met 190 en 185,5 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde prijzen!