Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens selectie wedstrijden!

Afgelopen weekend stond voor zowel Kring Hart van Brabant als Kring de Baronie selectie wedstrijden dressuur pony's en paarden op het programma, verschillende leerlingen van Wenda kwamen tijdens deze selectie wedstrijden aan de start.

In Udenhout kwam Saffira Wever met haar stoere Gigant (v. Oscar) aan de start in de Klasse M2. Saffira is net overgestapt naar de M2 klasse en vind het nog lastig om zo'n M2 proef aan elkaar te rijden. In Udenhout lukte dit aardig, helaas slopen er ook drie foutjes in de proef wat enorm veel punten kostte. De jury waardeerde de proef met 188,5 punten en dit was goed voor een 6de prijs.

Ook Wenda's leerlinge Jennifer van Uden kwam in Udenhout aan de start met haar paard Joris (v. Everdale) in de Klasse M1. Helaas vond Joris het jury hokje enorm spannend en daardoor gingen er een paar onderdelen de mist in. Jennifer en Joris eindigde buiten de top 10, maar behaalde nog wel een prima winstpunt!

In Rosmalen kwam Iris van Olphen met haar pony Twylight aan de start in de Klasse DE-M1, en ook Iris is net overgestapt naar de M1 Klasse en dit gaat voortvarend. Iris en Twylight vormen een mooie combinatie en hadden in Rosmalen fijn gereden! De jury waardeerde de proef met 203,5 punten en dit was goed voor een prima 5de prijs!

Ook Elke Hoogenboom kwam in Rosmalen aan de start met haar sensibele merrie Kaithlin Br (v. Electron) in de Klasse L1. Kaithlin Br was erg onder de indruk van entourage en daardoor kwamen de onderdelen niet helemaal uit de verf. Ook Elke en Kaithlin Br eindigde buiten de top 10, maar behaald wel een prima winstpunt!

Wenda feliciteert haar leerlingen met de door hun behaalde resultaten!