Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens wedstrijd in Berkel-Enschot!

Esther en Elvis (v. Vitano)

Afgelopen weekend werd er in Berkel-Enschot bij Manege de Kraan een dressuur wedstrijd voor paarden en pony's georganiseerd, hier kwamen verschillende leerlingen van Wenda aan de start!

In de Klasse DE-L1 kwam Kaatje Schoenmakers aan de start met haar pony Doortje en wat hebben Kaatje en Doortje onwijs veel progressie gemaakt de laatste weken en dit komt tot uiting tijdens de wedstrijden. Kaatje en Doortje vormen een sympathieke combinatie en in Berkel-Enschot lieten ze een prima proef zien, dit leverde haar een 5de prijs op met 185 punten!

In de Klasse DE-Z1 kwam Josje Maas en haar chique Libero aan de start en ze lieten een keurige proef zien. Josje Maas traint al jaren bij Wenda en heeft haar Libero goed aan het lopen de laatste tijd. De jury waardeerde de proef met bijna 65% en dit was goed voor een prima 3de prijs!

Bij de paarden in de Klasse Z2 kwam Esther van Strijp aan de start met haar knappe Elvis (v. Vitano). Esther en Elvis vormen een prachtige combinatie en hebben de laatste tijd een beetje pech gehad. Daardoor was het al eventjes geleden dat ze waren gestart op wedstrijd, in Berkel-Enschot ging de proef naar tevredenheid van Esther en de jury wist de proef te waarderen met 65%! Dit leverde een mooie 2de prijs op in het sterke deelnemersveld

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun prijzen!