• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens wedstrijd in Boxtel!

Afgelopen zaterdag werd er op de buitenterreinen van Manege de langspier in Boxtel een dressuur wedstrijd voor de basis georganiseerd en hier kwamen Wenda's leerlingen Elke Hoogenboom en Floor Bogears aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Elke kwam met haar chique merrie Kaithlin (v. Electron) aan de start in de Klasse L2. Kaithlin vond het losrijden erg spannend en daardoor kon Elke niet optimaal aan de proef beginnen. Toch wist Elke Kaithlin vakkundig door de proef heen te sturen en wist ze een mooie 2de prijs te behalen met 197 punten!

Floor kwam met twee pony's aan de start met Milton in de Klasse DE-L2 en met Igor in de Klasse C-Z2. Milton vond het allemaal best spannend met het opzadelen, eenmaal aan het losrijden vertrouwde hij op Floor en lieten ze twee keurige proeven zien. Dit resulteerde in een 2de en 3de prijs met 197,5 en 198,5 punten. 

Met Igor had Floor de verkeerde proeven voorbereid en toen was het even omschakelen naar de andere proeven, dit ging een klein beetje net kostte van de concentratie. Maar ze wist toch een 1ste en 3de prijs te behalen met 250 en 246 punten.

Wenda feliciteert Elke en Floor met hun behaalde resultaten!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wendawelten.nl/

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites