• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens wedstrijd in Liempde

Elke met haar Kaithlin

Twee leerlingen van Wenda kwamen aan de start tijdens een dressuur wedstrijd in Liempde, op de buiten terreinen van Manege de Rekkendonken stonden de Klasse's B t/m ZZ-Licht op het programma. Leerlingen Naomi Seroo en Elke Hoogenboom kwamen in Liempde aan de start.

Naomi kwam met haar Faerobic (v. Aerobic) aan de start in de Klasse L1 voor twee proeven. Naomi en Faerobic vormen een sympathiek combinatie en maken flinke progressie in de trainingen bij Wenda. In Liempde lieten ze twee keurige proeven zien die werd beoordeeld met een 2de en 4de prijs met 205,5 en 184 punten. 

Elke kwam met haar merrie Kaithlin (v. Electron) aan de start in de Klasse M1 voor één proef en dit ging niet onverdienstelijk. Elke en Kaithlin vormen een mooie combinatie en in Liempde was Kaithlin fijn te bewerken en daardoor kon Elke een prima proef neerzetten. Dit werd gewaardeerd door de jury met 203,5 punten en een mooie 3de prijs in het sterke deelnemersveld.

Wenda feliciteert Naomi en Elke met hun prijzen!
 

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites