Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens wedstrijd in Reusel!

Kaatje en haar merrie Jolien

Afgelopen weekend stond er in Reusel een selectie wedstrijd dressuur op het programma voor pony's. Dit was een selectie wedstrijd voor afvaardiging naar de Regio Kampioenschappen. Drie leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start, namelijk Elize Besseling in de AB-L1, Kaatje Schoenmakers in de DE-L1 en Pleun van Assouw in de DE-L2.

Elize en haar Sky hadden al een aantal selectie wedstrijden gewonnen en in Reusel deed ze dit dunnetjes over. Elize en Sky lieten een keurige proef zien en de jury waardeerde dit met 410 punten en daarmee wist ze haar rubriek te winnen.

Kaatje en haar merrie Jolien hebben even pauze gehad, Kaatje is nog herstellende van een sleutelbeenbreuk maar wilde toch graag in Reusel rijden, dit ging niet onverdienstelijk. Ze wisten een prima 5de prijs te behalen met 378 punten.

Pleun kwam met haar merrie Finesse twee proeven aan de start in Reusel. Pleun en Finesse hadden last van de warmte. De proeven verliepen keurig, alleen in zijn geheel mocht met meer impuls voorgesteld worden. De jury beoordeelde de proeven met 390,5 en 186,5 punten en dit was goed voor een 3de en 2e prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!