Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen Nina en Britt ook in de winning mood!

Britt en Fiero (v. Argentinus)

Wenda's leerlingen Nina Mutsaers en Britt Sol kwamen afgelopen maandag tijdens een avond dressuurwedstrijd in Moergestel aan de start en dit ging niet onverdienstelijk. Nina kwam met haar sympathieke merrie Garina (v. Zizi Top) twee proeven aan de start in de Klasse Z1 en Britt kwam met haar stoere Fiero (v. Argentinus) twee proeven aan de start in de Klasse L1.

Nina maakte na een jaar afwezigheid haar rentree in de wedstrijd ring met Garina! Nina en Garina vormen een mooie combinatie en in Moergestel lieten ze twee correcte proeven zien. Garina was goed gehoorzaam, af en toe zou de afwerking van sommige onderdelen nog secuurder kunnen. Het resulteerde voor Nina in twee maal de overwinning met 204 en 203,5 punten!

Britt gebruikte de wedstrijd in Moergestel om ervaring om te doen in de wedstrijd ring met Fiero. Britt heeft Fiero pas sinds maart en daarom is het nog een beetje aftasten op de wedstrijden met hoe lang los te rijden etc etc. De eerste proef verliep erg goed, nergens werd er een foutje gemaakt en het beeld was mooi om naar te kijken. De tweede proef ging beduidend minder, Fiero was moe en daardoor ging Britt te veel werken. Daardoor kwamen de oefeningen niet meer goed uit de verf. Het resulteerde in de eerste proef in een mooie overwinning met 194 punten en in de tweede proef een 4de prijs met 182 punten!

Wenda feliciteert Nina en Britt met hun prijzen!