• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen ook in de prijzen in Boxtel

Lenneke en Gradje (v. Cake Walk)

Niet alleen Wenda kwam aan de start in Boxtel tijdens de tweede selectie van Kring Hart van Brabant, ook Wenda's leerlingen kwamen aan de start en dit ging niet onverdienstelijk. In de Klasse L1 kwam Danique van Pelt aan de start met haar chique merrie Godiva (v. Charmeur). Danique en Godiva beginnen steeds meer een combinatie te worden en lieten in Boxtel een prima proef zien. Dit resulteerde in 189,5 punten en een 7de prijs in het grote deelnemersveld.

In de Klasse M1 kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start, namelijk Lenneke vd Heuvel en Pleun Donkers. Lenneke en haar grote reus Gradje (v. Cake Walk) vormen een sympathieke combinatie en lieten in Boxtel een correcte proef zien, dit resulteerde in een mooie 4de prijs met 194 punten!

Pleun had haar handjes vol aan Irco Tango (v. Don Tango) tijdens de proef in Boxtel. Irco Tango vond de entourage spannend en daardoor ontstonden er foutjes in de proef. Toch resulteerde het in een 7de prijs met 187 punten!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites