• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen rijden mooie scores in Diessen, Someren en Chaam!

Pleun en Irco Tango

Afgelopen weekend zijn er op verschillende plaatsen in de regio, onderlinge wedstrijden georganiseerd. Hier kwamen verschillende leerlingen van Wenda aan de start. Voor alle leerlingen weer één van de eerste wedstrijden na een periode van trainen in verband met de Covid periode waar we helaas allemaal in zitten.

In Chaam kwam Kaatje Schoenmakers aan de start met haar nieuwe pony Jolien in de Klasse D-B. Kaatje en Jolien vormen nog niet zo lang een combinatie en Jolien is nog een jonge pony, die nog nooit een wedstrijd heeft gelopen. Dus voor Kaatje en Jolien stond hun debuut in de wedstrijdring gepland in Chaam en dit ging niet onverdienstelijk. Kaatje kreeg te maken met een enorm stortbui, maar stuurde Jolien vakkundig door de ring heen en dit werd gewaardeerd met een mooie score van 199 punten.

In Diessen kwam Pleun Donkers aan de start met haar paard Irco Tango (v. Don Tango) in de Klasse Z1. Pleun traint al jaren bij Wenda en ze hebben de Covid periode gebruikt om door te trainen. Irco Tango is sterker geworden en alle Z oefeningen raken steeds meer bevestigd. Irco Tango was in Diessen alleen een beetje enthousiast en daardoor te ijverig in de proef. Daardoor zaten er een paar communicatie foutjes in de proef, maar ook hele mooie onderdelen. Dit werd door de jury gewaardeerd met 214 punten en daardoor kan Pleun weer een mooie winstpunt bijschrijven.

In Someren kwam Danny Braat aan de start met zijn paard Eindhoven (v. Cicero Z) in de Klasse Z2. Danny en Eindhoven vormen een sympathieke combinatie en lieten in Someren een zeer solide proef zien, waar Danny tevreden over was. Dit werd door de jury gewaardeerd met 214,5 punten en ook Danny kan dus een mooie winstpunt bijschrijven.


Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites