Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen rijden mooie scores tijdens meetmomenten!

Kaatje met haar Jolien

Wenda's leerlingen waren afgelopen weekend te vinden tijdens dressuur wedstrijden in 'S Gravenmoer, Hapert en Gemonde. Kaatje Schoenmakers kwam met haar pony Jolien aan de start in 'S Gravenmoer en ze startte twee proeven in de Klasse D-B. Kaatje en Jolien vormen nog niet zo lang een combinatie en gebruiken de wedstrijden om steeds beter op elkaar ingespeeld te raken. In 'S Gravenmoer was Kaatje tevreden over haar proeven en dit resulteerde in mooie scores van 193 en 199 punten

In Gemonde kwam Iris van Olphen aan de start met haar paard Donna (v. Ziesto) in de Klasse L2. Iris en Donna vormen ook nog niet zolang een combinatie en zijn nog een beetje zoekende in de proef naar de juist afstemming op elkaar. Er zitten hele gave stukken in de proef, maar ook minder onderdelen. Toch wisten ze een mooie score te behalen van 381 punten.

In Hapert kwam Lenneke vd Heuvel aan de start met haar paard Linford (v. Gaurdian) in de Klasse L1. Lenneke had een beetje last van zenuwen en daardoor was het losrijden een beetje spannend. Maar gaan der weg kon Lenneke steeds meer gaan rijden en daardoor lieten ze een prima proef zien, één keertje werd Linford iets te jolig in de galopverruiming. Het resulteerde in een mooie scores van 191,5 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde scores!