• Wenda Gesprek

Nieuws

Wenda's leerlingen rijden naar 1ste en 2de prijs toe in Hulten

Bianca en haar Gananciosa

Niet alleen Wenda kwam afgelopen zondag aan de start in Hulten bij het Hippisch Centrum, ook Wenda's leerlingen kwamen aan de start in Hulten. Moeder en Dochter Bianca en Charmaine Daniels kwamen met de paarden Gananciosa en Gregoriana aan de start in de Klasse B, de eerste proef moesten zowel moeder als dochter er even in komen. Dit was de allereerste keer dat beide paarden tegelijkertijd op wedstrijd waren en daar moesten ze even aan wennen. Dus helaas in de eerste proef vielen Bianca en Charmaine buiten de prijzen. In de tweede proef namen ze revanche en lieten ze keurige proeven zien, dit resulteerde in de overwinning voor Bianca met 202,5 punten en op de voet gevolgd door Charmaine die een tweede prijs wist te bemachtigen met 197 punten.

In de Klasse M2 kwam Danny Braat aan de start met zijn paard Eindhoven voor twee proeven dit was meteen hun debuut op dit niveau. Danny en Eindhoven vormen een sympathieke combinatie en voor de eerste keer lieten ze prima proeven zien. Her en der nog wel een paar schoonheidsfoutjes, maar het resultaat mag er wezen. Met een eerste en tweede prijs met 194 en 190 punten, was Danny enorm tevreden.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites