Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen succesvol tijdens selectiewedstrijd Kring de Baronie!

Rajka en haar Icoon (v. Everdale)

In Berkel-Enschot bij Manege de Kraan stond afgelopen weekend de derde selectiewedstrijd van Kring de Baronie op het programma. Wenda's leerlingen de zusjes Britt en Esmee vd Wouw en Rajka Schouteren kwamen hierbij aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Esmee kwam met haar grote reus Lazerus (v. Electron) aan de start in de Klasse B. Esmee en Lazerus vormen een prachtige combinatie en in de trainingen begint Lazerus steeds meer aan kracht te winnen. In Berkel-Enschot had Esmee fijn gereden, op een foutje na. Het resulteerde in het sterke deelnemersveld in een 5de prijs met 199,5 punten.

Zowel Britt als Rajka kwamen aan de start in de Klasse L2. Britt verscheen met haar chique merrie Inthi (v. Chippendale) en Rajke met haar stoere ruin Icoon (v. Everdale) in de wedstrijdring. Beide dames waren tevreden over hun proeven, Britt had zeer fijn gereden en wist de rubriek te winnen met 201,5 punten. Rajka had nog wat kleine foutjes in de proef zitten, maar het algemene gevoel was fijn. Het leverde Rajka een 5de prijs op met 194 punten!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde prijzen!