Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlingen in de prijzen tijdens dressuur wedstrijd in Boxtel

Guus en haar pony Lilly

Afgelopen weekend werden er weer verschillende wedstrijden in de regio georganiseerd, zo ook in Boxtel bij Manege de Langspier. Daar stond een dressuur wedstrijd op het programma voor pony's en paarden. Her kwamen drie leerlingen van Wenda aan de start.

Lois Raes kwam met haar schimmeltje Jill aan de start in de Klasse B-L2 en dit ging niet onverdienstelijk. Lois en Jill vormen een prachtige combinatie en lieten in Boxtel een proef zien met hele mooie onderdelen, maar ook in sommige onderdelen kleine storingen. De jury was zeer gecharmeerd van Lois en Jill en gaf toch mooie 196 punten voor de proef en dit resulteerde in een prima overwinning!

In de Klasse C-M2 kwam Guusje van Rijsewijk met haar knap pony Lilly aan de start. Guusje was in de week voor de wedstrijd ziek, dus was niet optimaal voorbereid voor de wedstrijd in Boxtel. De proef verliep met hele mooie onderdelen, maar ook fouten in de proef. Het resulteerde in een 2de prijs met 189 punten. Nu de fouten eruit en dan kunnen de punten nog meer omhoog!

Bij de paarden kwam Jan-Hein van Amelsvoort met zijn Zambuka nakomeling Gluck aan de start in de Klasse M2. Jan-Hein is pas sinds kort overstapt naar de Klasse M2 en moet nog een beetje zijn balans vinden in het rijden van die M2 proeven. Zo was in Boxtel de stap en draf onderdelen goed aan elkaar gereden. Alleen nu miste in de galop onderdelen de gedragenheid. De jury beoordeelde de proef met 190 punten en dit was goed voor een 2de prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde resultaten!