Skip to main content

Nieuws

Zusjes Geerts in de prijzen tijdens dressuurwedstrijd in Waalwijk!

Sinds enkele maanden trainen elke twee weken de zusjes Geerts zeer fanatiek bij Wenda! Heleen en Marlies zijn allebei super gemotiveerde en hebben al enorme progressie gemaakt in de trainingen bij Wenda. Afgelopen weekend kwamen beide dames aan de start tijdens een dressuurwedstrijd in Waalwijk! 

Marlies rijdt haar paard Gajes (v. Democraat) in de Klasse L1, ze vormen een onwijs sympathieke combinatie en in de trainingen bij Wenda zijn ze vooral bezig met het rechtgericht zijn van Gajes en om Gajes met meer expressiviteit te laten lopen. In Waalwijk lieten ze een correcte eerste proef zien, dit werd gewaardeerd met 188 punten en een prima 5de prijs! De tweede proef deed Marlies er nog een schepje boven op en lieten ze een keurige proef zien, de jury waardeerde dit met een topscore van maarliefst 220 punten en een zeer mooie 1ste prijs!!!

Zus Heleen rijdt haar paard Esprit (v. Furst Romancier) in de Klasse M2 en ze zijn samen een stoere combinatie om naar te kijken. In de trainingen bij Wenda zijn ze vooral bezig met het gymnastiseren van Esprit en het sneller maken van de hulpen. Heleen vindt het nog moeilijk om alle M2 oefeningen achter elkaar te rijden in de proef, maar in Waalwijk lukte het al aardig. De jury beoordeelde de proef van Heleen en Esprit met 181 punten en dit leverde haar een prima 5de prijs op!

Wenda feliciteert Marlies en Heleen met hun behaalde prijzen!