Skip to main content

Clinic's

Proefgerichte of dressuur clinics

Een clinic is de ideale mogelijkheid om eens een kijkje in de keuken van een andere instructeur te nemen, specifiek te werken aan een bepaald onderdeel zoals je houding of zit of om het rijden van je proeven te verbeteren.

Wie is Wenda?

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met de paarden. Ik kom dan ook uit een echte paardenfamilie en besloot daar mijn werk van te maken. Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan waardoor ik het volgende heb bereikt:

  • FEI Grand Prix dressuur
  • Instructeur niveau 4
  • KNHS-jurylid

Een mooi lijstje en totaalpakket om als instructrice andere ruiters en amazones verder te helpen met de opleiding van hun pony of paard. Ik spendeer zelf ook vele uren in het zadel, dus weet precies wat je als ruiter voelt, wat je zou moeten voelen en ook hoe het eruit moet zien vanuit mijn oogpunt als jurylid. De ideale combinatie dus!

De mogelijkheden

Je kunt bovenstaande clinics zelf organiseren bij jou op stal of de vereniging en mij inhuren bij jullie op locatie, maar zelf organiseer ik ook regelmatig clinics bij mij op stal in het Brabantse Haghorst.

Dressuur clinic

Dit is eigenlijk gewoon een dressuurles en kan gevolgd worden in de vorm van een privéles, maar ook in een groepje van twee. Een leuke manier om eens een frisse blik op je training te werpen en te zien of jullie op de goede weg zijn. Maar ook om net weer even wat andere tips te krijgen die mogelijk nog beter bij jou en je paard passen.

Proefgerichte clinic

Naast als amazone of instructrice kun je mij ook kennen als jurylid. Vanuit deze functie weet ik als geen ander hoe een oefening eruit moet zien, wat de trucjes zijn om deze te optimaliseren en hoe jij je optimaal voorbereidt op een wedstrijd. In een proefgerichte clinic gaan we er allemaal mee aan de slag om jouw wedstrijdresultaten te verbeteren.

Houding & zit clinic

Om je paard of pony goed te kunnen trainen en op de juiste manier aan te kunnen sturen, zijn je houding en zit een onmisbare factor voor succes. Heb je het idee dat er iets misgaat in de communicatie? Dan zou het zomaar eens aan je houding en zit kunnen liggen. Duik in een clinic dus wat dieper op dit onderdeel in om hier effectief aan te gaan werken.

Agenda clinics

Hier is het overzicht van onze aankomende clinics. Wil je mee doen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 2024
    Evenement
  • 22 Juni

    Hoogeloon - Proefgerichte Clinic

Sfeer impressie