Skip to main content

Nieuws

1ste en 2de prijs voor Sita van Kastel in Liempde!

Sita en haar Just in Time!

Afgelopen zondag werd er in Liempde bij Manege de Rekkendonken een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Verschillende leerlingen van Wenda kwamen hier aan de start. In de Klasse L2 kwam Sita van Kastel met haar stoere ruin Just in Time (v. Entertainer) aan de start. Sita traint elke week bij Wenda en had haar Just in Time er goed aan staan in Liempde, de jury waardeerde de proeven met 192 en 187,5 punten en dit was goed voor een 1ste en 2de prijs!

In de Klasse Z1 kwamen Charlotte verhagen met Ruben (v. Flemmingh) en Heleen Geerts met Esprit (v. Furst Romancier) aan de start. Charlotte traint elke twee weken bij Wenda en heeft haar Ruben de laatste periode goed aan het lopen, in Liempde lieten ze een harmonieuze proef zien en dit leverde een mooie 2de prijs op met 219 punten. Heleen en Esprit trainen elke week bij Wenda en was tevreden over haar proef in Liempde, de jureerde waardeerde het helaas met net geen winstpunt. Maar ze wisten toch op een prima zesde plek te eindigen.

In de Klasse Z2 kwam Robin de Bresser aan de start met haar merrie Zizine (v. Jazz). Robin traint om de drie weken bij Wenda en had haar Zizine prima aan het lopen in Liempde. Robin was tevreden en het leverde hun een 4de prijs op met ook net geen winstpunt.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!