Skip to main content

Nieuws

3de prijs voor Wenda en Firefly (v. Wynton) in de Grand Prix met 66,1%!

Wenda en haar chique Firefly (v. Wynton) reisde gisterenmiddag af naar Manege Olympic in Uden, hier werd op de buitenterreinen een subtop wedstrijd georganiseerd. Wenda en Firefly kwamen aan de de start in de Grand Prix en dit ging niet onverdienstelijk.

Wenda en Firefly vormen een prachtige combinatie en in Uden was Firefly on 'fire' met het losrijden, hij had er zoveel zin zelfs met deze zomerse temperaturen. Wenda wist de energie van het losrijden vakkundig te doseren in de proef en ze lieten een hele sympathieke proef zien in Uden. Nergens werd er een foutje gemaakt, kortom Wenda was erg tevreden over de proef.

De juryleden beoordeelde de proef met een mooie score van 66,14% wat goed was voor een prachtige 3de prijs! Wenda is ontzettend blij dat ze meteen zo'n score heeft behaald en is enorm trots op haar Firefly, die het met zijn 10 jaar toch maar even doet!

Voor nu even genieten van dit prachtige resultaat en daarna rustig verder trainen om alles nog meer te bevestigen en te verbeteren!