Skip to main content

Nieuws

Anne en Mayke in de prijzen tijdens dressuur wedstrijd in Hulten!

Wenda's leerlingen Anne van Nistelrooij en Mayke Liebregts kwamen afgelopen weekend aan de start in Hulten bij de mooie accommodatie van Spring Flower Stables. Anne kwam met haar schimmel merrie L'Espoir (v. Giovanni) in de Klasse Z2 en Mayke kwam met haar lang gelijnde merrie My Girl (v. Ferguson) in de Klasse M2 aan de start.

Anne en haar schimmel L'Espoir vormen een sympathieke combinatie en maken in de trainingen bij Wenda enorme progressie. L'Espoir loopt nu met veel meer zelfhouding en activiteit. Het is nu een kwestie voor Anne om mee ervaring te krijgen in het rijden van die Z2 proeven. In Hulten had Anne fijn gereden, hier en daar kan de afwerking wel netter. Maar het beeld was mooi om naar te kijken. Helaas kwam dat niet helemaal terug in de punten, toch wist Anne een prima 2de prijs te behalen met een winstpunt!

Mayke en haar My Girl vormen een mooie combinatie die aan elkaar gewaagd zijn. My Girl is een lang gelijnde merrie en het is voor Mayke de kunst om My Girl mooi bovenin te houden. Alle M2 onderdelen voeren ze zeer correct uit, alleen nu moet alles nog meer van zelfsprekend eruit gaan zien. Mayke wist wel haar concurrentie te baas te blijven en wist allebei de proeven te winnen!

Wenda feliciteert Anne en Mayke met hun mooie prijzen!