Skip to main content

Nieuws

Candice en Ilona in de prijzen tijdens bijzondere rassen wedstrijd in Hulten!

Ilona en Edy in Hulten!

Gisteren werd in Hulten bij Spring Flower Stables een dressuurwedstrijd georganiseerd voor bijzondere rassen, dit betekende dat er geen kwpn'ers aan de start mochten komen maar wel andere rassen zoals Lusitano's, PRE's, Haflingers, Arabieren, Barock Pinto`s, Fjorden, Friezen.

Twee leerlingen van Wenda kwamen in Hulten aan de start, namelijk: Candice van Vugt met haar fjord Kay (v. Anton) en Ilona Heusschen met haar PRE genaamd Edy. Candice kwam twee proeven aan de start in de Klasse B, na een periode van doortrainen waren Candice en Kay nu weer klaar om op wedstrijd te gaan. Samen met Wenda hadden ze in de week voor de wedstrijd nog goed getraind. In Hulten liep Kay twee keurige proeven waar Candice tevreden over was. Het resulteerde in twee maal een mooie tweede prijs met twee winstpunten!

Ilona maakte met haar Edy hun debuut in de Klasse M1. Edy is even een tijdje uit de running geweest en Ilona vond Edy thuis in de trainingen weer fijn lopen en besloot hem mee te nemen naar Hulten. Edy is braaf zoals altijd en deed zijn uiterste best in de proeven. Het resulteerde in twee maal een derde prijs met twee winstpunten! Dus nu zijn Ilona en Edy officieel M combinatie!

Wenda feliciteert Candice en Ilona met hun behaalde prijzen!