• Wenda Gesprek

Nieuws

Danique en Britt rijden prima scores in Helvoirt!

Danique en haar Migthy (v. Hometown)

Wenda's leerlingen Danique Mathijssen en Britt Maasen kwamen afgelopen weekend tijdens een onderlinge wedstrijd van de Leijeruiters in Helvoirt aan de start. Danique kwam met haar 4 jarige Migthy (v. Hometown) aan de start in de Klasse B en dit was tevens hun officiële debuut in de wedstrijdring. Danique vormt een mooie combinatie met Mighty en lieten in Helvoirt twee proeven zien naar tevredenheid met een onder andere achten voor de grote volte en houding en zit werd de proef beoordeeld met 202 en 205 punten! Meteen vier winstpunten in the pocket!

Britt Maasen kwam met haar sympathieke Flash (v. Warrant) aan de start voor twee proeven in de Klasse M1. De eerste proef ontstonden wat slordigheidfoutjes in de proef, dit resulteerde in een score van 187 punten. In de de tweede proef kon Britt er meer aan blijven rijden, waardoor ze een hele mooie solide proef neer zette en deze werd beoordeeld met 197 punten. Meteen drie winstpunten in the pocket!

Goed gedaan Danique en Britt!


Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites