Skip to main content

Nieuws

Dubbele overwinning in de Klasse M1 voor Lenneke en Linford (v. Guardian)

Lenneke en haar Linford (v. Guardian)

Afgelopen maandag werd er weer eerste maandagavond wedstrijd georganiseerd bij RSV Fevior in Moergestel, daar kwamen verschillende leerlingen van Wenda aan de start. In de Klasse L2 kwamen Danique Mathijssen en Virgina von Kriegenbergh aan de start. Danique reed haar grote Hometown nakomeling Mick en Virgina haar Kannan nakomeling Annie. 

Danique en Mick waren een beetje gespannen in Moergestel, daardoor was Danique niet tevreden over haar proeven. De jury vond het meevallen en waardeerde de proeven met 185 en 196,5 punten en dit was goed voor een 1ste en 3de prijs. Virgina reed één proef, Annie vind andere paarden een beetje spannend en daardoor ontstonden er wat foutjes in de proef. Dit resulteerde in een 4de prijs met net geen winstpunt.

In de Klasse M1 kwam Lenneke vd Heuvel aan de start met haar stoere Guardian nakomeling Linford. Ook Lenneke en Linford hadden wat last van spanning en ook Lenneke was niet helemaal tevreden. Toch zaten er ook hele mooie stukken in de proeven en wist ze twee maal de overwinning naar zich toe te trekken met 190 en 200 punten.

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!