• Wenda Gesprek

Nieuws

Dubbele overwinning voor Dimphy van de Loo in de Klasse M2!

Danny en Doeke!

Ook Wenda's leerlingen die bij de paarden rijden, kwamen afgelopen weekend aan de start in Hapert en dit ging niet onverdienstelijk. Maar liefst drie leerlingen van Wenda kwamen aan de start in de Klasse M2, namelijk Dimphy van de Loo, Danny Braat en Britt Sol.

Dimphy lest met haar paard Dapoer elke week bij Wenda en ze vormen een sympathieke combinatie en in Hapert waren ze in super vorm. Dimphy liet twee zeer keurige proeven zien, nergens werd er een foutje gemaakt en dit leverde mega hoge punten op. Met 222,5 en 215,5 punten wist Dimphy de M2 rubriek ruimschoots twee maal te winnen.

Maar Dimphy werd op de voet gevolgd door nog twee leerlingen van Wenda! Danny Braat reed met zijn Fries Doeke maar één proef, maar wat voor één! Doeke stond er fijn aan, in het galopgedeelte mag Doeke nog iets meer aan elkaar blijven. Maar er werd nergens een foutje gemaakt en dit leverde 204 punten op en dit was goed voor een mooie 2de prijs!

Wenda's leerlinge Britt Sol volgde op de voet Dimphy en Danny. Britt reed twee proeven met haar stoere Fiero en werd in de eerste proef 3de met 199 punten en in de tweede proef 2de met 202,5 punten. Britt en Fiero krijgen steeds beter de smaak te pakken en lieten in Hapert prima proeven zien, waarbij nog winst te behalen valt in de afwerking van de oefeningen.

Kortom een zeer geslaagde wedstrijd in Hapert voor Wenda's leerlingen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites