• Wenda Gesprek

Nieuws

Dubbele overwinning voor Firefly in de Lichte Tour met topscores van 72,1% en 71,6%!!!

In Someren bij Manege het Keelven stond gisteren een Subtop wedstrijd op het programma voor de Klasse ZZ-Zwaar t/m Grand Prix. Wenda en haar chique Firefly (v. Wynton) kwamen in Someren aan de start in de Klasse Lichte Tour en dit ging niet onverdienstelijk.

Wenda vormt met Firefly een prachtige combinatie en Firefly heeft zeer veel progressie geboekt in de trainingen de laatste periode. Firefly krijgt steeds meer vertrouwen, blijft mooi open in de aanleuning en heeft zeer veel aan kracht gewonnen. Daardoor kan Wenda in de proeven steeds meer gaan letten op de details, in Someren was Firefly in zeer goede vorm en daardoor kon Wenda twee zeer keurige proeven neerzetten.

Met achten voor o.a de schouderbinnenwaartsen, draf appyementen, de verzamelde en uitgestrekte stap, de galop pirouette's en daarnaast zeer mooi jury commentaar! Resulteerde het in persoonlijke records voor Firefly in zowel de Klasse Prix. St Georges als in de Klasse Intermediaire 1 met percentages van 72,1% en 71,6% en daarmee behaalde Wenda en Firefly een dubbele overwinning in Someren!! 

Wenda is enorm blij met de progressie die Firefly maakt en natuurlijk ook over het prachtige behaalde dubbele overwinning met Firefly!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites