Skip to main content

Nieuws

Eerste prijs voor Pleun en Finesse in de Klasse DE-M2 in Tilburg

Danique en Mick (v. Hometown)

Afgelopen weekend stonden er nog meer wedstrijden in regio op het programma, zowel in Tilburg als in Udenhout werden er dressuurwedstrijden georganiseerd voor pony's en paarden. Wenda's leerlingen kwamen hierbij aan de start.

In Tilburg kwam Pleun van Assouw en llona Heusschen kwamen bij Manege Thielen aan de start. Pleun met haar pony Finesse trainen elke twee weken bij Wenda en zijn sinds kort overstapt naar de M2 klasse. Finesse is een energieke pony en wil altijd voor je werken en soms zit die energie in de M2 proeven een klein beetje in de weg. Nu in Tilburg was Finesse erg fijn aan de hulpen, precies goed in de energie en dan kan Pleun heerlijk rijden. Het resulteerde dan ook in een mooie overwinning met 195,5 punten.

Ook Ilona kwam in Tilburg aan de start met haar Edy voor twee proeven in de Klasse L2. Ilona komt met grote regelmaat bij Wenda trainen en Edy had er zin in in Tilburg. Ilona was erg tevreden over haar proeven en kon er fijn aan blijven rijden. De eerste proef resulteerde dit in 187,5 punten en in de twee proef in een mooie 4de prijs met 195,5 punten. Weer drie winstpunten erbij voor Ilona en Edy!

In Udenhout bij Manege de Vierhoeven kwam Danique Mathijssen aan de start met haar grote reus Mick (v. Hometown) in de Klasse L2. Danique traint elke week bij Wenda en haar doel in Udenhout was om twee ontspannen proeven neer te zetten. Mick voelde erg relaxt aan in Udenhout dus Danique kon lekker rijden. Het resulteerde in eerste proef 182 punten en in de tweede proef in een mooie 3de prijs met 191,5 punten!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde resultaten!