• Wenda Gesprek

Nieuws

Elize Besseling behaald startbewijs voor het NK pony's in Ermelo!

Elize en Sky!

Wenda's jongste leerlinge Elize Besseling kwam afgelopen weekend aan de start tijdens de Brabantse Kampioenschappen in Schijndel. Op de prachtige buitenterreinen van Manege de Molenheide werd onder zomerse temperaturen was er prachtige sport te zien in Schijndel.

Elize traint elke twee weken zeer fanatiek bij Wenda en had haar pony Sky en Wendy meegenomen naar Schijndel om daar aan de start te verschijnen in de Klasse AB-B. Elize vormt met beide pony's een mooie combinatie en het plezier straalt bij Elize van haar gezichtje af als ze aan het rijden is. Voor Elize was dit pas haar 4de officiële wedstrijd ooit en dan al meteen de Brabantse Kampioenschappen!

In Schijndel liepen allebei de pony's een nette proef, in zijn geheel zouden de proeven met meer tempo mogen voorgesteld worden. De jury waardeerde de proef van Wendy net buiten de top 10, maar met de proef van Sky wist Elize een hele mooie negende prijs te veroveren en dit betekent dat Elize zich ook heeft gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo op 21 augustus.

Een hele mooie prestatie voor Elize en Sky!! Wenda feliciteert Elize met het behalen van een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites