Skip to main content

Nieuws

Elize Besseling in vorm tijdens selectiewedstrijd in Bavel!

Guusje en Lilly tijdens een eerdere wedstrijd

In Bavel op de mooie accommodatie van Manege de Roosberg kwamen verschillende van Wenda's leerlingen aan de start tijdens selectie wedstrijd dressuur pony's. Elize Besseling had twee pony's mee naar Bavel, haar nieuwe topper de pas 4 jarige Thrianta's Prime Time in de Klasse DE-B en haar schimmeltje Igor, die ze rijdt voor eigenaren in de Klasse C-M1. 

Elize nieuwe topper bijnaam Timmy was dit zijn eerste officiële outdoor wedstrijd, hij vond het in het begin nog wel een beetje spannend. Maar Elize stuurde hem vakkundig door de proef heen en dit resulteerde in een knappe 2de prijs met 382 ptn. Met haar Igor reed Elize een hele goede M1 proef en waar Elize ook tevreden over was. Dit resulteerde in een overwinning met 400,5 ptn. Dit betekende dat Elize met Igor Finale mocht rijden tussen alle eerste prijswinnaars van de rubrieken, hierin was Igor net iets minder scherp aan de hulpen maar liep alsnog een keurige proef en dit resulteerde in een twee prijs met 69,83%

Daarnaast kwam ook Luna Kastelijn aan de start in Bavel in de Klasse DE-M1, Luna die sinds kort is overgestapt naar de Klasse M1 lieten een prima proef zien in Bavel waar Luna tevreden over was en dit resulteerde in een mooie 4de prijs met 386,5 ptn. 

Guusje van Rijsewijk kwam met haar pony Lilly aan de start in de KLasse C-Z1. Voor Guusje en Lilly was dit hun officiële Z1 debuut en dit ging naar tevredenheid, natuurlijk zijn er altijd dingetjes die beter kunnen. Maar de kop is eraf en ze wisten een mooie 2de prjis te halen met net geen 60%.

Tot slot kwam Pleun van Assouw aan de start met haar knappe pony Finesse in de Klasse DE-Z1 en ook Pleun is sinds kort overgestapt naar de Klasse Z1. In Bavel stond Finesse fijn aan de hulpen en Pleun had een lekker proefje gereden. De jury wist dit te waarderen met een mooie derde prijs met 438 ptn!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde scores en prijzen!