Skip to main content

Nieuws

Elize Besseling met Igor Brabants Kampioen Klasse C-L1!!

Elize en Igor Brabants Kampioen!

Wenda's leerlinge Elize Besseling kwam met twee pony's afgelopen weekend aan de start in Deurne tijdens de Brabantse Kampioenschappen dressuur. Met haar palomino Sky kwam Elize aan de start in de Klasse B-M1 en met haar schimmelmerrie Igor, die ze rijdt voor eigenaren in de Klasse C-L1.

Elize die elke twee weken bij Wenda traint kwam op zaterdag aan de start met haar Sky. Elize vormt met Sky een mooie combinatie, alleen de proef in Deurne verliep niet naar tevredenheid van Elize. Sky was niet helemaal aan de hulpen en daardoor kon Elize niet rijden zoals ze wilde. Het resulteerde toch in een derde prijs met 63,5% en hiermee heeft ze een ticket weten te bemachtigen voor het NK in Ermelo!

Op zondag kwam Elize met Igor aan de start en wederom vormt Elize met Igor ook een prachtige combinatie. Sochtends in de gewone proef liep Igor al fantastisch en lieten ze enorm goede proef zien. Deze werd gewonnen en dit betekende dat Elize smiddags mocht overkampen. Deze overkampingsproef was nog beter als in de ochtend en ze reden fenomenaal proef. Deze wisten ze ook te winnen en daarmee is Elize Brabants Kampioen geworden met een gemiddelde mega score van 73,5% en hiermee heeft Elize wederom een ticket bemachtigt voor het NK in Ermelo!

Wenda feliciteert Elize met haar Brabants Kampioenschap en haar tickets voor het NK in Ermelo op 18 augustus!