• Wenda Gesprek

Nieuws

Elize Besseling vandaag aan de start tijdens Hippiade pony's!

Elize en haar knappe pony Sky

Deze week staat in Ermelo bij het KNHS Centrum in het teken van de de Nederlandse Kampioenschappen oftewel Hippiade! Mennen, springen, dressuur voor paarden en pony's. Vandaag is het de beurt voor de pony's en Wenda's jongste leerlinge Elize Besseling komt aan de start in de Klasse AB-B met haar super knappe pony Sky.

Voor Elize wordt dit pas haar 6de officiële wedstrijd en doet het boven verwachting zeer goed tijdens de wedstrijden. Nadat ze Kring Kampioen is de geworden van Kring de Baronie, een top 10 klassering tijdens de Brabantse Kampioenschappen is dit NK echt als kers op de taart in Elize haar prille paardrij carrière. Met extra trainingen bij Wenda is de afgelopen weken hard getraind om vandaag zo goed mogelijk aan de start te verschijnen in Ermelo.

Voor Elize is het vroeg uit de veren vanmorgen, want ze moet al om 08.40u met als startnummer 6 aan de start verschijnen in Ermelo in een ring van 32 deelnemers. Wat de uitslag ook wordt voor Elize, het is al een prestatie van formaat om na zes wedstrijden te hebben gereden nu al aan de start te verschijnen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen.

Wenda wenst Elize veel succes toe tijdens het NK!  

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites